Κοπτοραπτική στου Μαξίμου: Δε φτάνει που εξαγοράζουν μέσα, λογοκρίνουν και όποια αντίδραση πολιτών στον “στρατηλάτη”… (βίντεο)

Απλή ανόθευτη λογοκρισία “χτύπησε” το βίντεο από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παγκράτι χθες Πέμπτη που ανέβηκε στο λογαριασμό του πρωθυπουργού στα social media.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, εκτός από το να ακουμπά τη μάσκα του και να την κατεβάζει στο πηγούνι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντάλλαξε αγκωνιές και φιλοφρονήσεις με πολίτες και καταστηματάρχες. Ωστόσο βρέθηκε και κάποιος που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί ενώπιον του “Μωυσή” λέγοντας ότι η γυναίκα του δεν δουλεύει και “παίρνω 765 ευρώ, να σας δείξω τη μισθοδοσία; όχι δεν έχουμε…”.

Το στιγμιότυπο καταγράφει βίντεο που ανέβασε το altsantiri.gr (στο 2.50′)

Εντούτοις οι “φωστήρες” του Μαξίμου έκριναν ότι δεν μπορεί να περάσει ούτε αυτή η ελάχιστη κριτική κουβέντα προς τον στρατηλάτη της νίκης και για αυτό στο βίντεο που φτιάχτηκε για να προβληθεί η επίσκεψη από τα επίσημα social media του πρωθυπουργού, το συγκεκριμένο απόσπασμα “ντύθηκε” με μουσική που “έκοψε” όμορφα και απλά το ενοχλητικό κομμάτι…

Δείτε το “διορθωμένο” βίντεο στο οποίο σκεπάστηκαν με μουσική όσα λέει ο πολίτης, και εμφανίζονται να ακούγονται μόνο τα “συχαρίκια” στον “Μωυσή”…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί